Pita's met spinazie en ei (avond)

View previous topic View next topic Go down

Pita's met spinazie en ei (avond)

Post by Ronald Minnée (admin) on Thu Dec 24, 2015 1:31 pm

Pita's met ei en spinazie (avondmaal zonder vlees, voeg eventueel wat hamblokjes of wat zalm toe)

Ingrediënten:
2 pitabroodjes (het liefst volkoren tarwe of spelt)
4 eieren
300 gram verse spinazie
2 teentjes knoflook
1 hand geraspte Gryére (dit kaasje kun je gewoon op de kaasafdeling vinden bij je eigen supermarkt, of neem wat "gewone kaas")

Bereidingswijze:
– Verwarm de oven voor op 180 graden.
– Verwarm een scheut olie in een koekenpan en voeg de spinazie toe, samen met een snuf peper en zout.
– Pers de teentjes knoflook en voeg na vijf minuten bij de spinazie.
– Laat nog een minuut of twee doorbakken totat de spinazie flink is geslonken.
– Halveer de pitabroodjes en maak op de helften ‘kransjes’ van spinazie. Leg op een met bakpapier beklede ovenplaat.
– Breek een eitje in een kommetje en giet dit voorzichtig in het midden van de spinaziekrans. Herhaal dit met de overige 3 eitjes.
– Schuif in de oven en bak zo’n 15 minuten
– Haal uit de oven en bestrooi onmiddelijk met de Gruyère.
Enjoy!
avatar
Ronald Minnée (admin)
Admin

Posts : 16
Join date : 2015-12-23

View user profile http://fitclub0251.team-talk.net

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum